Personvern

Aktiv Jæren er et interkommunalt samarbeid mellom Time- og Klepp kommune.

Vår nettstedsadresse er: https://www.aktivjaren.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi samler ikke inn data for markedsføringsformål, men for å nå ut med informasjon om aktiviteter i områdene i Klepp og Time.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Skjemaer

Ved å ta i bruk skjemaer på denne siden, lagrer vi din kontaktinformasjon da du listes som en kontaktperson på et arrangement, eller som kontaktperson for en arrangør. Dersom du ønsker din informasjon slettet, kan du be om dette. Vennligst ta kontakt på tmr@klepp.kommune.no for å få slettet dine data.

Kommunene kan bruke kontaktinformasjonen fra brukerregistrering til å sende ut nyttig informasjon til lag og foreninger i kommunen.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer et arrangement eller en arrangør, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Www.aktivjaren.no bruker ikke analyseverktøy som Google analytics.

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som brukeren oppgir i brukerprofilen sin. Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål angående denne personvernerklæringen, ber vi deg ta kontakt på tmr@klepp.kommune.no. 

 

Hopp rett ned til innholdet